W e b a r t

Άρθρα » Domain & Hosting

με πληροφορίες, συμβουλές και εργαλεία που αφορούν στην επιτυχημένη κατασκευή ιστοσελίδων, στη βελτίωση της θέσης του δικτυακού σας τόπου (web site) στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης, στην αύξηση της επισκεψιμότητας του ιστότοπου σας, στην ασφάλεια σας στο διαδίκτυο, στην επιλογή domain name, στη φιλοξενία ιστοσελίδων, στην επιλογή χρωμάτων και σχεδίων για το εμπορικό σας σήμα.

Πρόσβαση στο cPanel

Η πρόσβαση στο λογαριασμό του cPanel δεν είναι μία δύσκολη ούτε χρονοβόρα διαδικασία. Ακολουθώντας τη διαδικασία μπορείτε μέσα σε λίγα λεπτά να συνδεθείτε και να δείτε την αλληλογραφία σας.

περισσότερα

Πώς θα βλέπω την αλληλογραφία μου όταν λείπω σε ταξίδι;

Στο σπίτι ή στο γραφείο, όλοι έχουμε εγκαταστήσει τα στοιχεία του λογαριασμού μας email σε κάποιο mail client όπως Outlook, Thunderbird κλπ. Τι κάνουμε όταν είμαστε σε διακοπές και πως γίνεται να μη χάσουμε την επαφή μας με την ηλεκτρονική μας αλληλογραφία που αποτελεί πια αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας;

περισσότερα

Κανόνες επιλογής domain name

Η εύρεση ενός σωστού domain name είναι μεγάλης σημασίας για μία επιχείρηση, εφόσον το αγοραστικό κοινό εκτός από το φυσικό χώρο του καταστήματος ενδέχεται να θέλει να επισκεφτεί και την ιστοσελίδα της εταιρείας.

περισσότερα

Τι είναι το "bandwidth";

Απαντώντας θα λέγαμε με μια φράση οτι "bandwidth είναι η κίνηση που πραγματοποιείται μεταξύ του site μας και του υπόλοιπου Internet".

περισσότερα

Πώς θα δημιουργήσω ένα λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email);

Είσοδος στον cpanel λογαροασμό μου: Από το browser της προτίμησής μας πληκτρολογούμε www.mysite.gr/cpanel. Πληκτρολογούμε το user name και το password, που αν είναι σωστά οδηγούμαστε στο γενικό πίνακα διαχείρησης του δικτυακού μας τόπου.

περισσότερα