Web Development & SEO WEBart

Έργα » Κατασκευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων, Ηλεκτρονικών Καταστημάτων & Διαδικτυακών Εφαρμογών

Η ομάδα της Webart δραστηριοποιείται στον τομέα της κατασκευής ιστοσελίδων & e-shops, της παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών στον τομέα της πληροφορικής και της ανάπτυξης διαδικτυακών εφαρμογών (web applications).

Για εμάς η κατασκευή ενός επιτυχημένου ιστότοπου, απαιτεί έναν τεχνολογικά καταρτισμένο προγραμματιστή (web developer), έναν ταλαντούχο γραφίστα (web graphic designer) και έναν έμπειρο σύμβουλο marketing (SEO specialist) για την κάλυψη των αναγκών της προώθησής του.

Στην πορεία μας έχουμε αναπτύξει εκατοντάδες Interactive Projects με βασικά πλεονεκτήματα τη σύγχρονη γραφιστική σχεδίαση, την εύκολη πλοήγηση των επισκεπτων και την ανάπτυξη κώδικα υψηλών προδιαγραφών, ακολουθώντας πάντα τα διεθνή πρότυπα κατασκευής ιστοσελίδων (SEO Standards - W3C). Οι ιστότοποι που κατασκευάζουμε είναι απόλυτα συμβατοί (responsive) με όλες τις mobile συσκευές, όπως tablets & smartphones.

Αξιολογήστε την ικανότητά μας στην κατασκευή ιστοσελίδων, επισκεπτόμενοι ενδεικτικά έργα μας.

Thalassa Residence - Κατοικίες στη Μύκονο

Η Thalassa Residence βρίσκεται στην τοποθεσία Ελιά της Μυκόνου και διατίθεται προς ενοικίαση όλο το καλοκαίρι. Τα οικήματα χωρίζονται σε δύο επίπεδα και διαθέτουν μεγάλους εξωτερικούς χώρους με πισίνα, τζακούζι και εκπληκτική θέα προς τη θάλασσα.

Musicentry - Κατασκευή Ιστοσελίδας

Η Musicentry έχει ως αντικείμενο την πώληση και ενοικίαση μουσικών εκδόσεων, τη διαχείριση ρεπερτορίων δημιουργών, την πώληση οργάνων μουσικής & μουσικοθεραπείας καθώς και μουσικών αξεσουάρ, κοσμημάτων και δώρων.

ΟΤΟΕ - Ομοσπονδία

Σχεδίαση και κατασκευή της κεντρικής ιστοσελίδας της Ομοσπονδίας Τραπεζοϋπαλληλικών Οργανώσεων Ελλάδας (ΟΤΟΕ), καθώς και των επιμέρους γραμματειών της.

Sanco - Αξεσουάρ μπάνιου

H εταιρεία SANCO ιδρύθηκε το 1980 και εξειδικεύεται αποκλειστικά στο σχεδιασμό και την παραγωγή αξεσουάρ μπάνιου με μεγάλη εξαγωγική δραστηριότητα.

Chiotis Consulting - Φοροτεχνική εταιρεία

Η Φοροτεχνική - Συμβουλευτική εταιρεία Chiotis Consulting προσφέρει αποτελεσματική υποστήριξη στον τομέα της παροχής λογιστικών, φοροτεχνικών υπηρεσιών σε ιδιώτες και επιχειρήσεις ανεξαρτήτως μεγέθους.

KYSO e-shop - Έπιπλα κήπου

Η KYSO Garden Furniture - BBQ δραστηριοποιείται από το 1975 στον εξοπλισμό υπαίθριων χώρων. Εμπορεύεται έπιπλα και είδη κήπου, ψησταριές και αξεσουάρ barbecue της WEBER.

Casa di Voz - Έπιπλο & Διακόσμηση

Η εταιρεία Casa di Voz δραστηριοποιείται στο χώρο του επίπλου και της εσωτερικής διακόσμησης από το 1978. Με το πέρασμα των χρόνων έχει καταφέρει να εδραιωθεί προσφέροντας πάντα πρωτότυπες και σύγχρονες δημιουργίες.

Κρόνος - Ενοικίαση αυτοκινήτων

Η εταιρεία Κρόνος δραστηριοποιείται στο χώρο ενοικίασης αυτοκινήτων στο νησί της Σαντορίνης. Το κεντρικό γραφείο βρίσκεται στο λιμάνι του Αθηνιού και παραμένει ανοιχτό καθ' όλη τη διάρκεια του έτους.

Movinord - Επίπλωση εταιρικών χώρων

Η Movinord προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις εσωτερικής αρχιτεκτονικής, όσον αφορά την επίπλωση και τα αξεσουάρ, τα διαχωριστικά και ηχομονωτικά συστήματα καθώς και τα δάπεδα επαγγελματικών χώρων.

Λάμπρος Ψάρρης - Ξυλουργείο

Το εργαστήρι ξυλουργικών κατασκευών "Λάμπρος Ψάρρης" είναι μία οικογενειακή επιχείρηση, η οποία λειτουργεί από το 1978. Ο τεχνίτης αναλαμβάνει όχι μόνο την κατασκευή επίπλων, αλλά και τη μελέτη χώρων (επαγγελματικών ή μη) και τη σχεδίαση ειδικών ξυλοκατασκευών.

Δύναμη Παλλήνης - Αθλητικός Σύλλογος

Η ομάδα της Webart ανέλαβε την κατασκευή ιστοσελίδας για τον αθλητικό σύλλογο "Δύναμη Παλλήνης". Ο σύλλογος ασχολείται με την εκμάθηση Taekwondo - Hapkido και δραστηριοποιείται στο χώρο των πολεμικών τεχνών από το 2014.

RolStrat - Συστήματα αλουμινίου

Η Rolstrat βρίσκεται στο χώρο από το 1978 και είναι πρωτοπόρος εταιρεία όσον αφορά τα συστήματα αλουμινίου. Πραγματοποιεί μελέτες, κατασκευές, τοποθετήσεις, αλλά και επισκευές κουφωμάτων, ρολών και γκαραζόπορτων.
210 6034122