W e b a r t

Έργα » Κατασκευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων, Ηλεκτρονικών Καταστημάτων & Διαδικτυακών Εφαρμογών

Η ομάδα της Webart δραστηριοποιείται στον τομέα της κατασκευής ιστοσελίδων & e-shops, της παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών στον τομέα της πληροφορικής και της ανάπτυξης διαδικτυακών εφαρμογών (web applications).

Για εμάς η κατασκευή ενός επιτυχημένου ιστότοπου, απαιτεί έναν τεχνολογικά καταρτισμένο προγραμματιστή (web developer), έναν ταλαντούχο γραφίστα (web graphic designer) και έναν έμπειρο σύμβουλο marketing (SEO specialist) για την κάλυψη των αναγκών της προώθησής του.

Στην πορεία μας έχουμε αναπτύξει εκατοντάδες Interactive Projects με βασικά πλεονεκτήματα τη σύγχρονη γραφιστική σχεδίαση, την εύκολη πλοήγηση των επισκεπτων και την ανάπτυξη κώδικα υψηλών προδιαγραφών, ακολουθώντας πάντα τα διεθνή πρότυπα κατασκευής ιστοσελίδων (SEO Standards - W3C). Οι ιστότοποι που κατασκευάζουμε είναι απόλυτα συμβατοί (responsive) με όλες τις mobile συσκευές, όπως tablets & smartphones.

Αξιολογήστε την ικανότητά μας στην κατασκευή ιστοσελίδων, επισκεπτόμενοι ενδεικτικά έργα μας.

Ελληνική Επιτροπή UNICEF

Η Ελληνική Εθνική Επιτροπή UNICEF - "Όλα για τα παιδιά" προωθεί τα Δικαιώματα του παιδιού, διοργανώνει Προγράμματα βοηθείας των παιδιών, φροντίζει για την Παιδική προστασία και εκπαίδευση και στηρίζει τον Εθελοντισμό.

ΟΤΟΕ - Ομοσπονδία

Σχεδίαση και κατασκευή της κεντρικής ιστοσελίδας της Ομοσπονδίας Τραπεζοϋπαλληλικών Οργανώσεων Ελλάδας (ΟΤΟΕ), καθώς και των επιμέρους γραμματειών της.

KYSO e-shop - Έπιπλα κήπου

Η KYSO Garden Furniture - BBQ δραστηριοποιείται από το 1975 στον εξοπλισμό υπαίθριων χώρων. Εμπορεύεται έπιπλα και είδη κήπου, ψησταριές και αξεσουάρ barbecue της WEBER.

Βίλλα Ελιά - Κατοικία στη Μύκονο

Η Βίλλα Ελιά βρίσκεται στην τοποθεσία Ελιά της Μυκόνου και διατίθεται προς ενοικίαση καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου. Το οίκημα χωρίζεται σε δύο επίπεδα και διαθέτει μεγάλο εξωτερικό χώρο με πισίνα, τζακούζι και εκπληκτική θέα προς τη θάλασσα.

Casa di Voz - Επιπλο & Διακόσμηση

Η εταιρεία Casa di Voz δραστηριοποιείται στο χώρο του επίπλου και της εσωτερικής διακόσμησης από το 1978. Με το πέρασμα των χρόνων έχει καταφέρει να εδραιωθεί προσφέροντας πάντα πρωτότυπες και σύγχρονες δημιουργίες.

Cryobox - Θεραπείες κρυοσάουνας

Το κέντρο ιατρικής αισθητικής και δερματολογίας Ananeosis προσφέρει θεραπείες κοσμητικής ιατρικής. Το έτος 2016 ξεκίνησε να εφαρμόζει την ολόσωμη κρυοθεραπεία με την επωνυμία Cryobox, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, με μεγάλη επιτυχία.

Κώστας Ρούσης - Σχολή Οδηγών

Η Σχολή οδηγών "Κώστας Ρούσης" λειτουργεί από το 2006 και βρίσκεται επί της λεωφόρου Κατεχάκη. Στόχος ήταν μέσω της ιστοσελίδας να προβάλλονται οι υπηρεσίες και οι προσφορές της σχολής.

Κρόνος - Ενοικίαση αυτοκινήτων

Η εταιρεία Κρόνος δραστηριοποιείται στο χώρο ενοικίασης αυτοκινήτων στο νησί της Σαντορίνης. Το κεντρικό γραφείο βρίσκεται στο λιμάνι του Αθηνιού και παραμένει ανοιχτό καθ' όλη τη διάρκεια του έτους.

Δύναμη Παλλήνης - Αθλητικός Σύλλογος

Η ομάδα της Webart ανέλαβε την κατασκευή ιστοσελίδας για τον αθλητικό σύλλογο "Δύναμη Παλλήνης". Ο σύλλογος ασχολείται με την εκμάθηση Taekwondo - Hapkido και δραστηριοποιείται στο χώρο των πολεμικών τεχνών από το 2014.

Movinord - Επίπλωση εταιρικών χώρων

Η Movinord προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις εσωτερικής αρχιτεκτονικής, όσον αφορά την επίπλωση και τα αξεσουάρ, τα διαχωριστικά και ηχομονωτικά συστήματα καθώς και τα δάπεδα επαγγελματικών χώρων.

Sanco - Αξεσουάρ μπάνιου

H εταιρεία SANCO ιδρύθηκε το 1980 και εξειδικεύεται αποκλειστικά στο σχεδιασμό και την παραγωγή αξεσουάρ μπάνιου με μεγάλη εξαγωγική δραστηριότητα.

Λάμπρος Ψάρρης - Ξυλουργείο

Το εργαστήρι ξυλουργικών κατασκευών "Λάμπρος Ψάρρης" είναι μία οικογενειακή επιχείρηση, η οποία λειτουργεί από το 1978. Ο τεχνίτης αναλαμβάνει όχι μόνο την κατασκευή επίπλων, αλλά και τη μελέτη χώρων (επαγγελματικών ή μη) και τη σχεδίαση ειδικών ξυλοκατασκευών.

RolStrat - Συστήματα αλουμινίου

Η Rolstrat βρίσκεται στο χώρο από το 1978 και είναι πρωτοπόρος εταιρεία όσον αφορά τα συστήματα αλουμινίου. Πραγματοποιεί μελέτες, κατασκευές, τοποθετήσεις, αλλά και επισκευές κουφωμάτων, ρολών και γκαραζόπορτων.