webart

Βίλλα Ελιά - Κατοικία στη Μύκονο

Ιστοσελίδα για βίλλα στη Μύκονο με σύστημα κρατήσεων & online πληρωμών

  • Η αρχική σελίδα της βίλλας όταν εμφανίζεται για πρώτη φορά.
  • Η αρχική σελίδα της βίλλας μετά από μερικά δευτερόλεπτα. Σταδιακή εμφάνιση της φωτογραφίας.
  • Μενού της ιστοσελίδας Βίλλα Ελιά.
  • Σελίδα με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τη βίλλα. Δεξιά βρίσκονται τα action buttons.
  • Σελίδα με τις εγκαταστάσεις της βίλλας.
  • Σελίδα με τις υπηρεσίες κατόπιν αιτήματος.
  • Εμφάνιση φωτογραφιών της βίλλας.
  • Σελίδα άρθρων με θέματα σχετικά με τη Μύκονο.
  • Σελίδα αναζήτησης ημερομηνιών για ενοικίαση της βίλλας.
  • Σελίδα του διαχειριστικού συστήματος. Δυνατότητα εισαγωγής τιμών, τιμών προσφοράς και ενημέρωσης της διαθεσιμότητας.

Κατασκευή ιστοσελίδας με σύστημα κρατήσεων

Η ιστοσελίδα στοχεύει στην ενοικίαση της Βίλλας "Ελιά", η οποία βρίσκεται στη Μύκονο. Το οίκημα παρουσιάζεται λεπτομερώς μέσω κειμένων, φωτογραφιών και εικονιδίων (εγκαταστάσεις & υπηρεσίες κατόπιν αιτήματος). Ο επισκέπτης μπορεί πολύ εύκολα να αναζητήσει ημερομηνίες κράτησης της βίλλας μέσω της αρχικής σελίδας, του μενού, αλλά και των action buttons, που βρίσκονται καρφιτσωμένα στη δεξιά πλευρά της ιστοσελίδας. Παράλληλα δίνονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με την κοντινότερη παραλία του οικήματος (Elia Beach) και αξιοθέατα της Μυκόνου μέσα από μία σειρά άρθρων. Την κειμενογράφηση των άρθρων ανέλαβε η Webart. Τα κείμενα αναπτύσσουν συγκεκριμένα θέματα, ανάλογα με το φωτογραφικό υλικό που δόθηκε. Σε αρκετά σημεία των άρθρων υπάρχουν links προς τα υπόλοιπα άρθρα, μέσα από λέξεις-κλειδιά.

Σύστημα online κρατήσεων & προσφορών

Ο διαχειριστής της σελίδας έχει τη δυνατότητα να εισάγει τιμή σε κάθε μέρα του έτους. Η εισαγωγή των τιμών μπορεί να γίνει ανά ημέρα είτε μαζικά. Με παρόμοιο τρόπο πραγματοποιείται και η ενημέρωση της διαθεσιμότητας. Ο διαχειριστής μπορεί να επιλέξει ημέρες από το ημερολόγιο, καθώς και να γράψει κάποιο σχόλιο για τη συγκεκριμένη κράτηση.
Όσον αφορά τις προσφορές, ο διαχειριστής έχει τη δυνατότητα εισαγωγής τεσσάρων διαφορετικών τύπων προσφοράς. Ο πρώτος είναι η εισαγωγή τιμής προσφοράς στο ημερολόγιο, σε συγκεκριμένη ημέρα. Ο δεύτερος τύπος αφορά στο χρονικό διάστημα της κράτησης. Για παράδειγμα αν πρόκειται για μία κράτηση 14 ή περισσότερων ημερών υπάρχει μία συνολική έκπτωση. Επίσης έκπτωση έχουν όσοι νοικιάζουν τη βίλλα πολύ νωρίτερα από την ημερομηνία κράτησης. Τέλος δίνεται μία επιπλέον έκπτωση σε περίπτωση που ο πελάτης προτιμήσει να πληρώσει ολόκληρο το ποσό, αντί να δώσει μόνο την προκαταβολή. Τι συμβαίνει όμως στην περίπτωση που ο πελάτης πληροί τις προϋποθέσεις για όλους τους τύπους έκπτωσης σε τέτοιο βαθμό ώστε να μη συμφέρει οικονομικά το διαχειριστή της βίλλας; Μέσω του διαχειριστικού συστήματος δίνεται η δυνατότητα εισαγωγής του μέγιστου ποσοστού έκπτωσης, το οποίο επιτρέπεται να δοθεί σε κάθε κράτηση.

Σχεδιασμός ιστοσελίδας

Η ιστοσελίδα είναι σχεδιασμένη μινιμαλιστικά τόσο ως προς τη δομή όσο και προς τα χρώματα που χρησιμοποιήθηκαν ώστε να αναδείξει όσο το δυνατόν περισσότερο το οίκημα. Για τη γραμματοσειρά των κειμένων προτιμήθηκε μία απαλή γκρι-μπλε απόχρωση. Σε επιλεγμένα σημεία που χρειαζόταν να δοθεί έμφαση, τοποθετήθηκε το ανοιχτό μπλε του νερόμυλου που υπάρχει στο λογότυπο.

Υλοποίηση με προδιαγραφές SEO

Η ιστοσελίδα villaeliamykonos.gr είναι φιλική προς όλες τις μηχανές αναζήτησης. Το On-page SEO τηρήθηκε μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, δημιουργώντας έτσι συνθήκες καλής επισκεψιμότητας.


Σχεδίαση λογότυπου

Για τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα, η Webart ανέλαβε επίσης τη δημιουργία λογότυπου.
Απόλυτα ικανοποιημένος από το σχεδιασμό μέχρι και την υλοποίηση της ιστοσελίδας. Άμεση επικοινωνία και υποστήριξη σε ότι χρειάστηκα! Συνιστώ τη Webart ανεπιφύλακτα σε όποιον θέλει να προχωρήσει σε σχεδιασμό λογοτύπου, εταιρικής ταυτότητας και ιστοσελίδας.
Νίκος Χριστοδούλου

Σχετικά Άρθρα