Web Development & SEO WEBart

Έργα » Εταιρική Ταυτότητα

Ενιαίο εταιρικό προφίλ (Λογότυπο, Επαγγελματική κάρτα, Ιστοσελίδα, Social media)

Η ομάδα της Webart προσφέρει έναν σύγχρονο τρόπο, για να αποκτήσετε ένα ενιαίο εταιρικό προφίλ.
Η διάθεσή μας να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατων μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, μας ωθεί ώστε να εξελισσόμαστε συνεχώς. Γι' αυτό το λόγο, έχουμε αναπτύξει ένα μοναδικό τρόπο να αντιλαμβανόμαστε την έννοια της ολοκληρωμένης εταιρικής ταυτότητας. Η προσέγγιση που επιχειρούμε είναι όχι μόνο να υλοποιήσουμε το εικαστικό σας προφίλ σε έντυπη μορφή, αλλά και να το επεκτείνουμε σε διαδικτυακό πεδίο.

Στόχος μας είναι να δημιουργούμε ένα λογότυπο, το οποίο θα αντιπροσωπεύει απόλυτα την εικόνα που επιθυμεί να προβάλει η επιχείρησή σας. Αν παρ' όλα αυτά έχετε ήδη λογότυπο και θα θέλατε να το εκσυγχρονίσετε ή να το περάσετε σε ηλεκτρονική μορφή, μπορούμε επίσης να αναλάβουμε τη βελτιστοποίηση ή ψηφιοποίησή του αντίστοιχα.

Αξιολογήστε την ικανότητα μας στη σχεδίαση λογότυπου και εταιρικής ταυτότητας, επισκεπτόμενοι το portfolio μας.

ScientiaMaris - Λογότυπο μηχανικού

Η εταιρεία Scientia Maris αποτελείται από μία ομάδα πολιτικών μηχανικών, που έχουν εστιάσει στον τομέα των θαλάσσιων ερευνών και υποδομών. Η Webart ανέλαβε τη σχεδίαση ενός σύγχρονου λογότυπου, το οποίο θα αντιπροσώπευε το χαρακτήρα της εταιρείας.

Μπιζούτης - Λογότυπο σκηνοθέτη

Ο Παναγιώτης Μπιζούτης απασχολείται επαγγελματικά στο χώρο της σκηνοθεσίας. Το λογότυπο δημιουργήθηκε ώστε να πλαισιώσει την ιστοσελίδα, αλλά και το προφίλ του στα social media.

Pets 'n' you - Φιλοζωική κοινότητα

Το pets 'n' you αποτελεί μία διαδικτυακή φιλοζωική κοινότητα, η οποία προσφέρει διάφορες πληροφορίες σχετικά με τα κατοικίδια ζώα. Επίσης μέσα από την ιστοσελίδα της μπορεί κανείς να αποκτήσει το δικό του ζώο συντροφιάς, από αγγελίες που έχουν αναρτήσει επισκεπτες του site.

Privato - Σχεδίαση λογότυπου

Η Privato εμπορεύεται αισθησιακά γυναικεία εσώρουχα, αξεσουάρ, μαγιό και τσάντες. Στόχος ήταν η δημιουργία ενός λογότυπου, το οποίο θα αγκάλιαζε το σύνολο των προϊόντων της εταιρείας.

Natural Living - Φυτικά προϊόντα

Το Natural Living είναι ένα εργαστήριο που ασχολείται αποκλειστικά με την κατασκευή ποικίλων προϊόντων από φυσικά υλικά. Τα προϊόντα αυτά αφορούν σε κεριά και σαπούνια, καθώς και καλλυντικά περιποίησης προσώπου και σώματος.

Ο.Τ.Ο.Ε. - Ομοσπονδία

Δημιουργία λογότυπου για την Ομοσπονδία Τραπεζοϋπαλληλικών Οργανώσεων Ελλάδας, καθώς και για τις επιμέρους γραμματείες της, το ΙΝΕ ΟΤΟΕ και το ΔιΚΕΤε.

Καβάς - Ετικέτα ελαιολάδου

Η εταιρεία Kavas Yachting συσκεύασε έναν περιορισμένο αριθμό εμφιαλωμένου εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου, το οποίο πρόκειται να προσφέρει ως δώρο στους πελάτες της.

MacArthur Capital - Ανανέωση λογότυπου

Η εταιρεία MacArthur Capital βρίσκεται στη Νέα Υόρκη και δραστηριοποιείται στο χώρο της πώλησης, ενοικίασης και γενικής διαχείρισης ακινήτων. Η κατασκευή νέας ιστοσελίδας οδήγησε στην ανάγκη εκσυγχρονισμού του εταιρικού λογότυπου.

SportGeek - Αθλητικογραφικό blog

Το λογότυπο SportGeek σχεδιάστηκε για να τοποθετηθεί σε ένα νεοσύστατο αθλητικογραφικό blog. Η Webart ανέλαβε για το έργο αυτό την εύρεση μίας εμπορικής ονομασίας, που θα εντυπωνόταν εύκολα στο ευρύ κοινό, καθώς και το σχεδιασμό ενός ανάλογα δυναμικού λογότυπου.

DAC - Συμβουλευτική εταιρεία

Ο τομέας στον οποίο δραστηριοποιείται η συμβουλευτική εταιρεία DAC Business Consulting είναι η κατασκευή γηπέδων και χλοοτάπητων με προδιαγραφές της UEFA στη δυτική Αφρική. Οι εταιρείες με τις οποίες συνεργάζεται, αποτελούν κολοσσούς στην Ολλανδία.

Λάμπρος Ψάρρης - Ξυλουργικές εργασίες

Το εργαστήριο ξυλουργικών κατασκευών του Λάμπρου Ψάρρη είναι οικογενειακή επιχείρηση και λειτουργεί από το 1978. Ο τεχνίτης αναλαμβάνει όχι μόνο την κατασκευή επίπλων, αλλά και τη μελέτη του χώρου και τη σχεδίαση ειδικών κατασκευών.

Δύναμη Παλλήνης - Α. Σ. Taekwondo

Ο Αθλητικός Σύλλογος Taekwondo / Hapkido - Δύναμη Παλλήνης ξεκίνησε τη λειτουργία του το έτος 2014. Οι αυξημένες ανάγκες προβολής (flyers, επαγγελματική κάρτα κα.) ώθησαν το σύλλογο, ώστε να αιτηθεί, όχι μόνο την ανανέωση του λογότυπου, αλλά και τη δημιουργία μίας ολοκληρωμένης εταιρικής ταυτότητας.

Yacht Charter - Ναύλωση σκαφών

Το λογότυπο Yacht Charter δημιουργήθηκε για να πλαισιώσει εικαστικά μία από τις ιστοσελίδες της εταιρείας KAVAS Yacht Charter. Η ιστοσελίδα αυτή σκοπό έχει την παρουσίαση και ναύλωση πολυτελών σκαφών από τον όμιλο. Για το λογότυπο σχεδιάστηκε επίσης επαγγελματική κάρτα σε τετράγωνο σχήμα.

Σχολή οδηγών - Επανασχεδιασμός λογότυπου

Η σχολή οδηγών ΚΩΣΤΑΣ ΡΟΥΣΗΣ ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2006 και βρίσκεται στη Λεωφόρο Κατεχάκη. Η Webart ανέλαβε την ψηφιοποίηση και μερική επεξεργασία του εταιρικού σήματος, ώστε να τοποθετηθεί στην ιστοσελίδα της σχολής.

Κέντρο Αισθητικής - Ψηφιοποίηση λογότυπου

Η Ελένη Λυμπεροπούλου διατηρεί Κέντρο Αισθητικής & Ευεξίας, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας όσον αφορά την περιποίηση προσώπου & σώματος. Το λογότυπο του κέντρου δεν υπήρχε σε ψηφιακή μορφή και, προκειμένου να τοποθετηθεί στην ιστοσελίδα, σχεδιάστηκε από την αρχή ηλεκτρονικά με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια.

Dr. Παρούσης - Ψηφιοποίηση λογότυπου

Η Webart ανέλαβε τη μεταφορά του λογότυπου του χειρουργού οφθαλμίατρου Dr. Π. Θ. Παρούση από έντυπη σε διανυσματική μορφή. Η μετατροπή αυτή πραγματοποιήθηκε ώστε το λογότυπο να τοποθετηθεί στην ιστοσελίδα του ιατρείου.
210 6034122