webart

Internet Marketing

Ολοκληρωμένη διαδικτυακή προώθηση ιστοσελίδων από τη Webart

Το Internet Marketing περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες προώθησης για προϊόντα, υπηρεσίες και τρέχουσες προσφορές με τη χρήση ψηφιακών τεχνολογιών.

H προώθηση υπηρεσιών και προϊόντων μέσα από το Internet έχει αναπτυχθεί σε μεγάλο βαθμό τα τελευταία χρόνια. Οι χρήστες του διαδικτύου αποτελούν ένα συγκεκριμένο κοινό-στόχο, το οποίο έχει τη δική του συμπεριφορά και τις δικές του ανάγκες. Η 20ετής πείρα μας μπορεί να σας βοηθήσει να τον προσεγγίσετε!

Η αποτελεσματική αντιμετώπιση του ανταγωνισμού είναι προϋπόθεση επιτυχίας κάθε επιχείρησης. Στόχος είναι οι μηχανές αναζήτησης να προτείνουν τις δικές σας υπηρεσίες ή προϊόντα σε όσους πραγματοποιούν αναζήτηση, έναντι άλλων ανταγωνιστικών. Η Webart, με την τεχνογνωσία της, μπορεί να σας οδηγήσει στην επιτυχία, με ποιοτικές κατασκευές (On page SEO) και δοκιμασμένη στρατηγική Internet Marketing (Off page SEO) .

Ανέλκυση βυθισμένων ιστοσελίδων από τη Webart Active Media, πραγματοποιείται καθημερινά από 9.30πμ έως 5.30μμ

Google Adwords

Μελέτη, Σχεδιασμός & Διαχείριση καμπάνιας Google Adwords

Στη Webart Active Media μελετάμε τις ανάγκες του πελάτη, σχεδιάζουμε τη σωστή στρατηγική ανάπτυξης της καμπάνιας Google και τη διαχειριζόμαστε στην πορεία ώστε να έχει τη μεγαλύτερη απόδοση με το λίγοτερο δυνατό κόστος.
Στόχος μας είναι να εκμεταλευτούμε σωστά τα χρήματά σας, κατευθύνοντας την προβολή της διαφήμισής σας σε όλο και περισσότερους δυνητικούς πελάτες.

Google Analytics

Τα απόλυτο εργαλείο marketing για τις όλες τις επιχειρήσεις.

Τα στατιστικά Google Analytics είναι ενήμερα με όλες τις νέες δυνατότητες του διαδύκτιου και μας επιτρέπουν με εύκολο τρόπο να παρακολουθούμε την κίνηση ενός ιστότοπου. Μελετάμε τα στοιχεία, βγάζουμε συμπεράσματα και στοχεύουμε με εξαιρετική ακρίβεια στην αποτελεσματική προβολή σας.
Επικοινωνήστε μαζί μας για να δημιουργήσουμε ένα λογαριασμό και να χρησιμοποιήσουμε τα Google Analytics ώστε να αποφασίσετε συνειδητά την επιχειρηματική σας πορεία και όχι ψάχνοντας!

Επαναληπτικό marketing

Ακολουθήστε τα ίχνη του επισκέπτη με επαναλαμβανόμενες ενέργειες remarketing!

Το Remarketing στο διαδίκτυο έχει ως στόχο να προσελκύσει και πάλι τον επισκέπτη που έφυγε από την ιστοσελίδα σας χωρίς να κάνει κάποια ουσιαστική ενέργεια. Τα ίχνη που αφήνει ο χρήστης επισκεπτόμενος τον ιστότοπό σας είναι χρήσιμα! Ανιχνεύστε τα και επωφεληθείτε μέσω διαφημίσεων στa social media. Ειδικότερα στο facebook στοχεύστε γεωγραφικά σε εξειδικευμένα τμήματα της αγοράς που σας ενδιαφέρουν για να πετύχετε τα βέλτιστα αποτελέσματα.

Βελτιστοποίηση στις μηχανές αναζήτησης (SEO)

Το On Page Search Engine Optimization αποτελεί πρακτική βελτιστοποίησης ιστοσελίδων, με στόχο την όσο το δυνατόν υψηλότερη κατάταξή τους στις μηχανές αναζήτησης. Το On Page SEO εφαρμόζεται στο περιεχόμενο της ιστοσελίδας, αλλά και στον πηγαίο HTML κώδικα.

Το Off Page SEO αναφέρεται σε μία σειρά τεχνικών προώθησης μίας ιστοσελίδας μέσω εξωτερικών παραγόντων, που στόχο έχουν τη βελτίωση της κατάταξής της στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης και κατ' επέκταση την αύξηση της επισκεψιμότητας.

Αποστολή μαζικών μηνυμάτων

Η αποστολή μαζικών μηνυμάτων αποτελεί ένα προσιτό και αποτελεσματικό εργαλείο διαφήμισης προϊόντων και υπηρεσιών κάθε επιχείρησης.

Η δημιουργία μιας επιτυχημένης εκστρατείας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι κάτι παραπάνω από απλή αποστολή μηνυμάτων. Αυτό που χρειάζεστε είναι μια νικηφόρα εκστρατεία e-mail μάρκετινγκ με ένα μοντέρνο και επαγγελματικό σχεδιασμό. Η Webart επί σειρά ετών, σχεδιάζει και υλοποιεί αποτελεσματικές καμπάνιες email marketing.

Διαδικτυακά banners

Διαφημιστικά banners για διαδραστική επικοινωνία με το κοινό

Στην εποχή του on-line marketing τα διαφημιστικά κινούμενα ή στατικά banners είναι μια εύκολη και άμεση λύση για την προώθηση αγαθών, υπηρεσίων ή κοινοποίηση προσφορών. Τα διαφημιστικά banners έχουν τη δυνατότητα να είναι σύνδεσμοι προς την ιστοσελίδα του διαφημιζόμενου και τοποθετούνται συνήθως σε ιστοτόπους με μεγάλη επισκεψιμότητα καθώς και στα social media. Στη Webart Active Media σχεδιάζουμε επικοινωνιακά banners και πετυχαίνουμε να πείσουμε τον επισκέπτη να κάνει "κλικ".