W e b a r t

Άρθρα » Web Graphic Design

με πληροφορίες, συμβουλές και εργαλεία που αφορούν στην επιτυχημένη κατασκευή ιστοσελίδων, στη βελτίωση της θέσης του δικτυακού σας τόπου (web site) στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης, στην αύξηση της επισκεψιμότητας του ιστότοπου σας, στην ασφάλεια σας στο διαδίκτυο, στην επιλογή domain name, στη φιλοξενία ιστοσελίδων, στην επιλογή χρωμάτων και σχεδίων για το εμπορικό σας σήμα.

Πρέπει να αλλάζει ένα λογότυπο;

Κάθε επιχείρηση έχει ένα δικό της σήμα, κάτι που την κάνει να ξεχωρίζει. Με τον καιρό όμως η μόδα αλλάζει. Ο κόσμος προτιμά διαφορετικά χρώματα και σχήματα. Οφείλει το λογότυπο να ακολουθήσει τις νέες τάσεις ή μήπως πρέπει να παραμείνει όπως είναι;

περισσότερα
Τύποι σχεδιασμού λογότυπων

Υπάρχει συγκεκριμένη μέθοδος που εντάσσει τα λογότυπα σε κατηγορίες;

Όπως και σε κάθε τι άλλο υπάρχει τρόπος να κατατάξουμε τα διάφορα λογότυπα σε κατηγορίες. Αυτό μας βοηθάει ώστε να καταλήξουμε στο τι μας ταιριάζει περισσότερο ως μοτίβο για να το ακολουθήσουμε και στο δικό μας logo.

περισσότερα
Ο οδηγός εταιρικής ταυτότητας κάθε επιχείρησης.

Είναι απαραίτητος ένας οδηγός εταιρικής ταυτότητας;

Ο οδηγός εταιρικής ταυτότητας (brand book) είναι απαραίτητο συμπλήρωμα του εμπορικού σήματος μιας επιχείρησης και ένα αναγκαίο εργαλείο για την ανάδειξη και υποστήριξή της σε όλο το φάσμα της προβολής της ώστε να εκπέμπουμε μία εικόνα συνοχής προς το ευρύ κοινό.

περισσότερα
Η σημασία μίας ενιαίας εταιρικής ταυτότητας.

Γιατί πρέπει να έχω web corporate identity;

Η εφαρμογή της εταιρικής σας ταυτότητας στο διαδίκτυο θα ωφελήσει σημαντικά την επιχείρησή σας στο σύνολο της, καθώς και τον εκάστοτε διαδικτυακό χρήστη, που ενδιαφέρεται για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας.

περισσότερα